Over ons

Graveer Industrie Smink

Met veel tijd en toewijding nu al weer wat jaren onderweg onze droom een volwaardig graveerbedrijf op te richten te verwezenlijken.

Geschiedenis/ontwikkeling

2007

Start van Graveer Industrie Smink

Na 10 jaar voor een werkgever als CNC graveur te hebben gewerkt hebben wij de grote stap ondernomen om voor ons zelf te beginnen de afspraak was dat dit met een aantal collega’s bij deze werkgever zou gaan gebeuren, daar de afspraken daar niet nagekomen werden hebben wij de grote stap genomen om Graveer Industrie Smink op te richten.

2008

Aanschaf Laser graveer machine, om onze wens een volwaardig graveur te zijn verder uit te breiden

2009

Na 1 1/2 jaar kwamen wij in de gelegenheid het pand wat we huurde te kopen, dat is best lastig voor een bedrijf dat noch maar zo jong is, maar het is gelukt, en zodoende konden wij dus gewoon verder in hetzelfde pand, en gingen de gemaakte investeringen niet verloren.

2010

Aanschaf grote machine, om onze wens verder te verwezenlijken alles te kunnen maken wat er op graveer gebied mogelijke is, ook zat er groot werk aan te komen wat we eerst uit moesten besteden en nu dus allemaal zelf kunnen maken.

2011

Door groei en ruimte gebrek het pand weer verbouwd, zodat we weer een tijdje verder kunnen.

2012

Eerste stap gezet in het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) door mee te doen met “scoren met werkgevers” van FC Twente.

2013

Door groei ons team versterkt met een leerling CNC graveur om de grote hoeveelheid werk het hoofd te kunnen bieden.